test

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ford Mustang 2009

Παρά το εμπάργκο που είχε η νέα Mustang από την Ford, εντούτοις η ίδια η εταιρεία ανέβασε στο δικό της micro-site για το συγκεκριμένο μοντέλο φωτογραφίες κ.α. Έτσι, η νέα πρόταση της Ford είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί.
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία όλο το υπόλοιπο αμάξωμα είναι διαφορετικό σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο -πλην της οροφής. Σχεδιαστικά η αλήθεια είναι ότι θυμίζει αρκετά Aston Martin Vantage αλλά και Dodge Challenger. Η νέα Mustang έχει υποστεί αρκετές αλλαγές και οσον αφορά το εσωτερικό της, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά καλύτερης ποιότητας και ταυτόχρονα έχουν υιοθετηθεί πολλές hi-tec λύσεις όπως το σύστημα που δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει τον εσωτερικό φωτισμό αλλά και του πίνακα οργάνων σε 125 χρώματα.
Η γκάμα των μοτέρ περιλαμβάνει τον 4.6 V8 που αποδίδει πλέον 315 ίππους και 440 Nm ροπής ενώ ο βασικός 4λιτρος V6 αποδίδει μόλις 210 ίππους και 325 Nm. Η νέα Mustang θα είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α. από τις αρχές του έτους με τιμές που για την έκδοση με τον V8 ξεκινούν από τα 24.000 ευρώ!
ford_mustang_2ford_mustang_3ford_mustang_4ford_mustang_5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...