test

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Καλλιτεχνικές ανησυχίες από την Mozilla


Mozilla Porcorn Maker: Φτιάξε τα δικά σας δημιουργικά βίντεο


Μια νέα  πρωτότυπη ιδέα παρουσίασε η Mozilla η οποία αναμένεται να ταρακουνήσει τα νερά για μία ακόμη φορά εισάγοντας το online video editing δωρεάν και από τον broswer!
H εταιρεία βλέποντας του χρήστες της να μειώνονται δίνει νέα κίνητρα στο να χρησιμοποιήσουν ξανά τον δικό της περιηγητή τον Firefox, μέσω του οποίου λανσάρει και τα υπόλοιπα προϊόντα της.
Η εφαρμογή της Mozilla ονομάζεται Popcorn Maker και δίνει την δυνατότητα  στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους και να επεξεργαστούν τα δικά τους video online και εντελώς δωρεάν.
Η λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ απλή, αφού με ένα απλό drag and drop το βίντεο εισάγεται στην γραμμή εργασίας, εκεί ο χρήστης μπορεί να μοντάρει το βίντεο να προσθέσει ήχο εικόνα και άλλο βίντεο και στην συνέχεια να αποθηκεύσει την εργασία του στον υπολογιστή και να την μοιραστεί με φίλους μέσω των social media.
To Popcorn Maker υποστηρίζει το YouTube, Vimeo, Soundcloud, HTML5 video files. Επίσης, συνδυάζει τεχνολογίες, όπως το HTML, το CSS και το Javascript για να μπορεί να παίζει σε όλους  τους browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...