test

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Google Chrome: Μιλήστε με τον…πλοηγό σας

Διαθέσιμη η Beta έκδοση του Google Chrome 25

Οι φωνητικές εντολές και γενικότερα οι νέοι τρόποι ελέγχου των υπολογιστών, είναι εδώ και αρκετό καιρό το βασικό μέλημα των διαφόρων εταιριών. Στην ίδια λογική, κινείται και η Google, που με την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης του Google Chrome 25, εισάγει στον δημοφιλή πλοηγό, λειτουργίες φωνητικών εντολών.
Η Beta έκδοση του Google Chrome 25 είναι ήδη διαθέσιμη για download, με σκοπό τις τελευταίες δοκιμές πριν την κανονική κυκλοφορία του. Με τον Chrome, το τελευταίο διάστημα να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα σταθερότητας, ο αμερικάνικος κολοσσός έσπευσε να αναβαθμίσει το πρόγραμμα του και να το εμπλουτίσει με ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό, το Web Speech API.
Με τη νέα λειτουργία μπορείτε να υπαγορεύετε, αυτά που θα θέλετε να δακτυλογραφήσετε σε ένα email. Όπως αναφέραμε η λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, οπότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τη χρήση της. Οι γλώσσες που θα υποστηρίζει, αρχικά, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με δεδομένη την αγγλική.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...