test

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινωθηκε το Samsung Galaxy S5


Samsung Galaxy S5
Σε ένα μοναδικό event, με... (ΑΡΚΕΤΗ) live μουσική μάλιστα, ανακοινώθηκε το smartphone που περιμέναμε με αγωνία εδώ και καιρό. Φυσικά αναφερόμαστε στο Galaxy S5 αφού μόλις τώρα η Samsung ανακοίνωσε τη "ναυαρχίδα της" για το 2014 στα Smartphones.
Οι φήμες βγήκαν τελικά αληθείς μιας και το Galaxy S5 έρχεται με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώνεται στο home button. Ο χρήστης όχι μόνο  ξεκλειδώνει τη συσκευή αλλά μπορεί με αυτό τον τρόπο να πραγματοποιήσει και αγορές μέσω PayPal ή να καταστήσει "απόρρητα" κάποια έγγραφά του. Η κάθε συσκευή δέχεται μέχρι 3 διαφορετικά αποτυπώματα.
Η Samsung φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα... "φωτογραφικά" χαρακτηριστικά του Smartphone, εξοπλίζοντάς το με μία κάμερα 16MP, με εκπληκτικά γρήγορο focus (φτάνει τα 0.3 δευτερόλεπτα) και ένα χαρακτηριστικό που λέγεται real-time HDR το οποίο δείχνει σε preview το HDR εφέ όταν ο χρήστης τραβάει φωτογραφίες και βίντεο.
Εξίσου (αν όχι περισσότερο) σημαντικό, είναι το γεγονός ότι η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση IP67 που την καθιστά ανθεκτική στο νερό μέχρι και 1 μέτρο, καθώς και ανθεκτική στη σκόνη.
Λειτουργικό όλοι περιμέναμε πως δε θα ήταν άλλο από το Android 4.4 KitKat, το οποίο μάλιστα φέρει νέο περιβάλλον TouchWiz UI με νέα τη λειτουργία Download Booster (συνδυασμός LTE και WiFi για ταχύτερο κατέβασμα αρχείων) που επιτρέπει downloading με ταχύτητα που αγγίζει τα 600-650 Mbit/s. Στο πίσω μέρος, φέρει έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών, (στην ουσία δουλεύει με τη χρήση φλας και την κάμερα της συσκευής κάτι που έχουμε δει και από κάποια apps κατά καιρούς) ο οποίος λειτουργεί σε συνδυασμό με την εφαρμογή S Health.
Εμφανισιακά είδαμε τελικά πως το πίσω μέρος της συσκευής δεν είναι leather-like με τη λεπτομέρεια της κλωστής, αλλά διάστικτο και με μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχο Galaxy S4. Το Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: charcoal black, shimmery white, electric blue, και copper gold. Τέλος η τιμή του δεν έγινε γνωστή αλλά περιμένουμε να γίνει σύντομα.

Χαρακτηριστικά
- Οθόνη: 5.1” Full HD Super AMOLED 1080×1920 pixels, 432ppi
- Επεξεργαστής: quad-core Qualcomm Snapdragon 2.5GHz
- Μνήμη RAM: 2GB
- Κάμερα: 16MP
- Εμπρόσθια κάμερα: 2.1 MP
- WiFi, Bluetooth, GPS/GLONASS, 4G LTE
- Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat με νέο TouchWiz UI
- Μπαταρία: 2800mAh
- Πιστοποίηση IP67 που το καθιστά αδιάβροχο μέχρι 1 μέτρο και ανθεκτικό στη σκόνη
- Χωρητικότητα: 16/32GB
Διαστάσεις: 142 x 72.5 x 8.1mm
- Βάρος: 145γρ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...